Om oss

VI ER EGGEDOSIS!

Hvem er vi?

Vi er et designbyrå med strategisk design og kommunikasjon som nøkkelprodukt. Det er ikke hvemsomhelst forunt å bli en eggedoser. Eggedoserne tilhører nemlig en særegen rase håndplukkede fagfolk, med variert bakgrunn og lang erfaring. En eggedoser er dedikert, entusiastisk, kvalitetsbevisst, nysgjerrig – og liker å ha det gøy på jobb.

Hva gjør vi?

Vi elsker å jobbe med engasjerte og inspirerende kunder som ønsker økt merkevarekjennskap, og en god merkevare starter gjerne med en god historie. Med personlig touch og engasjement hjelper vi våre kunder å ta eierskap til sin unike historie, og gjøre den levende gjennom visuell kommunikasjon. Vårt arbeid er strategisk forankret – krydret med en dæsj humor og en dose oppfinnsomhet.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi leverer alt fra identitetsdesign og merkevarestrategi, til emballasje og design for print og web. Fra våre kontorer i Oslo og Kristiansund, samarbeider vi med et stort nettverk av profesjonelle tekstforfattere, fotografer og illustratører. Denne fleksible tilnærmingen gjør oss i stand til å levere skreddersydde løsninger for hvert prosjekt. Det setter våre kunder pris på. Les mer om våre tjenester her.

Vi mener at god design først og fremst handler om funksjon. Derfor holder det ikke å lage noe som ser fint ut. Det må kommunisere også.

EGGEDOSERNE

Line Skjolde

Daglig leder og grafisk designer, Kristiansund

Line har vært en av eggedoserne fra dag én. Hun er ikke en hvilken som helst daglig leder – hun er også en rutinert og dyktig grafisk designer med lang fartstid i bransjen. Hun har en BA (Hons) i Photography, Film & TV fra Napier University, en mastergrad i grafisk design og illustrasjon fra Kunsthøgskolen i Oslo, og har bl.a. jobbet for De Norske Bokklubbene og reklamebyrået Unniform. Line elsker å være ute både på bortoverski, nedoverski og ute i naturen generelt. Hun er redd for hunder og har kronisk dårlig retningssans. Initiativrik og punktlig.

Tlf. 926 07 586
Gunveig Wanvik

Grafisk designer, Kristiansund

Gunveig ble en del av eggedoserfamilien i januar 2013. Hun er AD og grafisk designer med 17 års byrå­erfaring, ­og har jobbet med mange kjente merkenavn de siste årene, deriblant kunder som Norske Shell, TINE Rådgiving, Wonderland, Gjensidige, Molde International Jazzfestival, Molde Fotballklubb og Fjord1. ­Gunveig er et kreativt, selvstendig ordensmenneske med et evig ønske om å lage den beste løsningen for en enda mer fornøyd kunde.

Tlf. 922 96 219
Lene Sundsbø

Grafisk designer, Oslo

Lene kom fykende inn på kontoret med lua på, og en imponerende portfolio under armen. Hun ble offisiell eggedoser i januar 2011, og kom inn på eiersiden året etter. Hun er utdannet grafisk designer fra Westerdals School of Communication, og har tidligere jobbet som designer for Ad Fontes Medier og IKEA. Hun er ambisiøs og dyktig, og har en voksende interesse for digital design. Lene er en godt kamuflert skaptrønder fra Molde. Med stor lidenskap for snowboard og wakeboard lar hun seg friste av pudderkledde fjelltopper og blikkstille fjord så ofte muligheten byr seg.

Tlf. 906 00 980
Eirik Torgersen

Grafisk designer, Oslo

Eirik er vårt siste tilskudd, og vår dyktigste digitale designer. Han har BA i grafisk design, og har blant annet har han jobbet for kunder som Anton B. Nilsen, Extrema Outdoors, og PION. Eirik er en utforskende og fremtidsrettet designer, som ønsker å skape best mulige produkter for å sine kunder.

Tlf. 938 53 403
Sindre Martin Dahl

Grafisk designer, Kristiansund

Sindre er boomerangen fra Kristiansund som svingte innom Oslo, før han omsider kom tilbake. I Oslo studerte han design ved Westerdals School of Communication og skaffet seg byråerfaring gjennom å jobbe med sterke, norske merkevarer som Storebrand, Norsk Hydro, Yara, Stokke, Innovasjon Norge og VisitNorway. Han er generalist i designfaget og jobber med visuelle identiteter, emballasjedesign, illustrasjon, 3d-visualisering og motion graphics. Sindre er nysgjerrig og utforskende, med en bred interesse for designfaget, noe som gjør han eklektisk og allsidig. Han har en unik evne til å kombinere det visuelle med det praktiske og funksjonelle innenfor digitale og tradisjonelle løsninger. Han følger filosofien om at design skal løse problemer og gi muligheter.

Tlf. 466 61 240
 

SUPERNODE

I Kristiansund deler vi kontor med disse kjekke karene i Supernode. Eggedosis var med å starte Supernode, og vi er stolte av å kunne levere komplette, digitale løsninger sammen.

Trond Ulseth

Gründer og seniorutvikler i Supernode

Trond har jobbet som web- og systemutvikler i 18 år, med vekt på både back-end og front-end. Har blant annet jobbet med integrasjoner, webløsninger og forretningssystemer for In Your Pocket, Norske Redningshunder, Grønt Punkt Norge, TriArk Systems og Abyss.

Jørgen Vik

Utvikler i Supernode

Jørgen har tidligere jobbet som IT-konsulent og IKT-koordinator for blant annet Keolis, Candidator og Evry. Han har med seg erfaring på blant annet nettverk, serverdrift og DevOps, samt programmeringskompetanse fra informasjonsvitenskap ved UiB.

Øyvind Dyrseth

Gründer og seniorutvikler i Supernode

Øyvind har jobbet som IT-sjef, system arkitekt, og systemutvikler i 30 år. Bred kompetanse innen database, integrasjoner, prosjektstyring, dokumenthåndtering, CAD og ERP systemer. Har blant annet jobbet og utviklet programvare for Triark Systems AS, Umoe AS, Møre Maritime AS, Multiplus AS og Tribon.

Personlig service er en forutsetning for et godt samarbeid.

NÅR KUNDENE SMILER, SMILER VI

«Eggedosis er kreative, løsningsorienterte og veldig lette å forholde seg til, Connect Electro får mange positive tilbakemeldinger på det Eggedosis har utformet for oss, vi gleder oss til å fortsette samarbeidet.»

Espen Gustavsen, Connect Electro

«Eggedosis er faglig svært dyktige. De leverer raskt, med god kvalitet og høyt servicenivå. De forstår brief raskt, og gjør hverdagen enklere for oss som er en liten markedsavdeling. Vi er svært fornøyd med samarbeidet.»

Elin Ulset, Tripletex

«Vi kan anbefale Eggedosis. Vi har benyttet de til profilering, logo, utarbeidelse av brosjyrer og reklamemateriell. De har også designet vårt nye Norik-magasin, som vi er meget fornøyde med og som vi har fått mange positive tilbakemeldinger på. Eggedosis har bidratt vesentlig til at vi har blitt enda mer synlig i markedet.»

Terje Sundsbø, Norik AS

NOEN AV VÅRE KUNDER