Tjenester

VÅRE TJENESTER

Lurer du på hva slags tjenester vi tilbyr, og hva de ulike begrepene faktisk betyr? Her får du en kjapp oppsummering, men husk: vår designprosess er basert på dine behov, så hvis du ikke ser akkurat det du er ute etter her, ta gjerne kontakt med oss!

BRANDING / MERKEVAREBYGGING
Merkevarebygging er mye mer enn en velutformet logo. Merkevarebygging handler om de verdiene som knyttes til produktet eller tjenesten du leverer. Selv om det er din oppgave å sørge for å tilføre disse verdiene, kan vi hjelpe deg med å gjenspeile denne kvaliteten og opplevelsen i en helhetlig visuell profil.
Research og analyse
Vi elsker å jobbe med engasjerte og inspirerende kunder som ønsker økt merkevarekjennskap, og en god merkevare starter gjerne med en god historie. Med personlig touch og engasjement hjelper vi våre kunder å ta eierskap til sin unike historie, og gjøre den levende gjennom visuell kommunikasjon. Vårt arbeid er forankret i research, analyse og fagkunnskap – krydret med en dæsj humor og en dose oppfinnsomhet.

Logodesign
En logo skal oppsummere og representere hele merkevaren og den grafiske profilen i ett umiddelbart gjenkjennbart merke/symbol. Den trenger ikke nødvendigvis være en direkte billedlig representasjon av hva bedriften gjør – det er viktigere at den er synlig, minneverdig og lett gjenkjennelig. Vi legger mye arbeid i å skape unike og minneverdige logoer for våre kunder.

Visuell identitet
Mens logoen representerer merkevaren, er det den helhetlige grafiske profilen som bygger den visuelle identiteten. En styrket visuell identitet sørger for gjenkjennelighet, uansett hvilket medium man kommuniserer gjennom. Den visuelle identiteten kan oppsummeres i en profilhåndbok.

Profilhåndbok
Profilhåndboken er en slags «bruksanvisning» for en bedrifts visuelle identitet. Dette er et dokument som forklarer retningslinjene for korrekt og konsekvent bruk av de ulike elementene som inngår i en bedrifts visuelle identitet – som f.eks plassering av logo, hvordan man kan bruke grafiske dekorelementer, retningslinjer for bildebruk og faste oppsett for trykksaker, postalia og annonser.

Navneprosess
Flere av våre kunder ønsker hjelp til navnevalg, enten det dreier seg om navn til et nyoppstartet firma, et nytt produkt eller en ny tjeneste. Vi har bistått kunder i flere slike navneprosesser, både i forbindelse med nyetablering og relansering.

PRINT / TRYKKSAKER
Begrepet «printdesign» omfatter alle visuelle virkemidler som ender opp trykket eller printet på et fysisk materiale.
Postalia og profileringsartikler
Alt fra typiske forbruksartikler som brevark, konvolutter og visittkort – til diverse profileringsartikler som foldere, penner, giveaways eller andre ting som er med på å forsterke din bedrifts visuelle profil utad.

Brosjyredesign
En brosjyre kan være så mye mer enn et hefte i A4- eller A5-format! Her kan man riktig boltre seg i formater, forskjellige falsemetoder, UV-lakk, folie, utstansinger… Bare fantasien og budsjettet setter grensene! Eggedoserne hjelper deg gjerne å utforme en trykksak som kommuniserer ditt budskap på en tydelig og minneverdig måte.

Bok- og magasindesign
Omslagsdesign og setting av romaner, utforming av fagbøker, barnebøker, magasiner/editorials, aviser og kataloger. Vi har jobbet med flere av de største forlagene, og hjelper deg gjerne med ditt bok- eller magasinprosjekt fra start til ferdigstilt produkt.

NETTSIDER
Innhold, funksjonalitet, design og brukeropplevelse. Alt dette er like viktig når man skal lage nye nettsider.
Innhold
En nettside blir aldri bedre enn innholdet. Ryddig struktur, tydelig budskap og gode, informative tekster er alfa omega når man skal kommunisere på nett. Vi hjelper deg med alt fra korrekturlesing av ferdige tekster til research og utarbeidelse av nye tekster, og sørger gjerne for at innholdet ditt er søkemotoroptimalisert.

Webdesign
Gjennomtenkt presentasjon av innhold er grunnlaget for gode brukeropplevelser. Derfor legger vi vekt på at designet skal tjene innholdet, og ikke omvendt. Videre følger vi Difis retningslinjer for universell utforming, og sørger selvsagt for at nettsidene fungerer like godt på alle plattformer.

Programmering
WordPress er det mest populære publiseringssystemet på internett, og gjør det enkelt for en administrator å endre på samt
publisere ulike former for innhold. Derfor velger vi å utvikle våre nettsideløsninger i WordPress. Vi tilbyr skreddersydde nettsider så vel som themebaserte løsninger, avhengig av hvilke budsjett og rammer våre kunder har.

Vedlikehold
En nettside er et levende medium som trenger vedlikehold for å fungere optimalt. Med en vedlikeholdsavtale hos oss sørger vi for å holde WordPress, tilleggsprogrammer og plugins oppdatert. Dermed er sjansen for å bli hacket svært lav. Skulle det likevel skje, er vi tilgjengelige for å rette opp i problemene, og de ukentlige backupene gjør at vi enkelt kan tilbakestille nettstedet til slik det var før det ble hacket, og deretter utføre en gjennomgang av nettstedet for å stenge fremtidige angrep.

ILLUSTRASJON & FOTO
Gode bilder og illustrasjoner vil alltid kunne løfte et godt design ytterligere. Vi har et nettverk av fotografer og illustratører som sammen med oss kan levere akkurat det produktet du trenger.
Illustrasjon
Ute etter et mer personlig uttrykk? Behov for å forklare en prosess eller et produkt? Trenger du infographics for å gjøre tung statistikk litt mer lettfordøyelig? Illustrasjoner kan brukes til å tydeliggjøre et budskap og gi et design «det lille ekstra», enten det er i stedet for eller i tillegg til foto. Fra tradisjonelle håndtegnede/-malte illustrasjoner til rene digitale illustrasjoner, dekorative illustrasjoner til et magasinoppslag eller forklarende illustrasjoner til bruksanvisninger – mulighetene er nesten uendelige!

Foto
Et bilde sier som kjent mer enn tusen ord, og det er viktig å huske at foto utgjør en meget stor del av det visuelle helhetsinntrykket. Mang en lekker trykksak har blitt ødelagt av middelmådige bilder – og det er synd. Vi samarbeider med dyktige fotografer både lokalt og nasjonalt, og kan derfor tilby alt fra reklamefoto, fashion, matfotografering, produktfoto, portretter og foto til redaksjonelt bruk.

TEKST
En god tekst engasjerer målgruppen, enten det gjeler annonser, brosjyrer, presentasjoner eller nettsider.
Redaksjonell tekst
Å skrive saklige og interessante tekster kan være utfordrende, og ikke minst tidkrevende. Konsentrer deg om det du er best på, så kan vi ta oss av tekstene. Som en ekstern part kan vi se din bedrift utenfra, og skrive gode, raffinerte og lettleste tekster, som er skreddersydd for akkurat din målgruppen.

Reklametekst
Noen tekster må overbevise med få ord. Å finne akkurat de rette ordene, kan være en utfordring. Vi har erfaring med tekster som skal selge og overbevise, og hjelper deg med alt fra payoff til tekst for kampanjer og brosjyrer.

Søkeoptimaliserte tekster (SEO)
Gode nettsidetekster er informative og lettleste, og ikke minst søkemotoroptimalisert. Vi skrive tekster som treffer både leseren og søkemotoren!